Asiatiske koteletter

 

20131030-172210.jpg

Heiheihei! Idag lagde jeg noe meget digg. Det er første gang jeg har brukt koteletter i asiatisk mat. Det kan anbefales!

Marinaden ble til av det jeg hadde liggende. Neste gang er det sikkert diggi å legge til ingefær og lime.

Marinade

MARINADE
1/2 kopp soyasaus
1 chili
2 ss brunt sukker
1 ss hakket sitrongress
1 ss sambal olek (chili paste)
1 skvis sitronsaft

Kotelettene lå marinert over natta. Stekes kjapt på høy varme i panna, og så inn i ovnen i noen minutter. Fin måte å få stekeskorpe uten at kjøttet blir tørt.

SQUASH
1 løk
1 stor squash
2 ss teryaki saus
1 ss soyasaus
1 ss sesamfrø
Pepper

Kutt løk og squash i tynne strimler. Stek løk i 5 min. Legg til squash og saus. Stek til squashen er mør. Avslutt med sesamfrø og pepper.

Serverte med risnudler som jeg kokte kjapt og stekte i panna med resten av marinaden.

Bååån æpezit!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s