Unormal lunsj

20131031-122627.jpg

Etter trening i morges sveipa jeg innom Rema og oppdaga til min begeistring at det var megabillige tomater! NAM! Tenkte med meg selv, okei – hvis jeg setter de i ovnen nå så kan jeg skrive de mailene og sende den og den og så kan de tomatene stå der heilt fram til lunsj og så blir de dritgode og myke og juicy. Testa en ny «Strynskinke» som var så som så, men gjorde sitt til dette måltidet. Mozzarella og hard feta + litt koriander og et par eplebåter.

20131031-122638.jpg

Bakte tomatene med litt hvitløk, olje, salt, sukker og pepper på 150 grader i en time, men de kunne gjerne stått mye lengre på svakere varme. Men lunk æ lunk! Kanke holde på å koge i det uendelige midt på dagen heller! Jeez.

20131031-122605.jpg

Uansett. Det ble muchos delicioso og Dr. Photo, som også spiste med meg, var ytterst fornøyd.
Bånn appetits!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s