Pasta med bacon og gresskar

20131101-180142.jpg

Noen som ser en rød tråd i mine vs Majas innlegg? Stemmer det, jeg er karbolovver og Maja er litt flinkere til å holde seg unna kan du si.. Skal ta meg litt sammen asså. Snart. Uansett – dette måltidet ble kjørt sammen i løpet av 20 minutter og smakte kjempegodt! Jeg blir mest inspirert når jeg må lage mat med «det vi har i skabet», og ettersom jeg ikke er spesielt god til å hverken planlegge måltider eller bruke oppskrifter passer det jo fint..

Jeg hadde en halv pakke kylling kjøttdeig igjen (som jeg btw syns er mega ekkelt, men har funnet ut at hvis jeg steiker det på kjempehøy varme og med masse krydder kan det funke. Har hatt noen deilige (hei! ironi) opplevelser med grå, myk kyllingkjøttdeig…) som jeg måtte bruke opp, et stykke bacon, og et kvart gresskar.

20131101-180259.jpg

Stekte bacon biter sammen med hvitløk og chili og la oppi kjøttdeigen. Skar gresskaret i 0,5cm tynne skiver så de ble fort ferdige, (gresskar koker forøvrig veldig fort! Perfekt som erstatning for potet eller bomkålpuré hvis du har litt dårlig tid) og ettersom jeg kjøpte hundre tusen tomater for et par dager siden fordi de var så sykt billige, hadde jeg at par av disse også oppi pastasausen. Lokk på og kok til mørt. Smak til med salt og pepper. Jeg hadde litt rosmarin oppi steikepanna, syns det er sykt godt sammen med gresskar. Salvie er et annet alternativ.
20131101-180358.jpg

Hvis du syns det blir lite saus av det kan du godt ta litt av pastavannet å hive oppi sausen. Jeg moste litt av gresskaret med en gaffel for å få en litt mer kremete konsistens. Toppa med rester fra urtehagen. dvs. persille, salvie, koriander og gressløk. God middag!

20131101-180413.jpg

  • Pasta med gresskar
  • -bacon
  • -kylling kjøttdeig
  • -gresskar / flaskegresskar / butternut squash / alle små gresskar funker!
  • -tomat
  • -chilli
  • -hvitløk
  • -bittelitt rosmarin
  • -s&p
  • – spaghetti
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s