Sinnsykt gode tomater

20131103-194528.jpg

Det er digg å se inn i kjøleskapet når man har et svært Norgesglass med laaaaangtidsstekte tomater i olivenolje. Fordi: nr.1 – du blir kry, nr.2  – det er deilig på alt.

Del tomatene i to og drypp litt olje, balsamico, s&p, og brunt sukker.  (Ikke noe Stevia her asså… :P) Tørka eller friske urter er godt. Stek i ovnen på lav varme (max 100 grader imo) så lenge du orker. Jeg hadde mine i ovnen fra rundt kl 10 til 16 på ca 75 grader og de kunne lett stått lenger. Blir sykt søte og juicy. Jeg la de i et glass og fylte opp med olje så holder de litt lengre. Kan brukes på et stekt egg, i salater, i dressinger (bare ta av skallet…) eller i bloody alt du vil. På en biff! På et stykke fisk! Bland det i nykokt spaghetti og kast over no parmesan!

Hjertelig takk for meg. Og så kan du fyre i peisen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s