Frittata med vossakorv

20131118-121233.jpg

Idag lagde jeg lunsj på et sted med svært begrenset utstyr og generelle basisvarer, men lunsj blei det lell! Er det ikke utrolig?
Vossakorv er en skikkelig undervurdert pølse etter min mening. Mye grovere og bedre i smaken. Kanskje ikke så rart siden det er sau… Men uansett, et stort hopp opp fra your average røkt kjøttpølse.
Sammen med frittataen hadde jeg en rar/god salat av tomat, vårløk, majones, gresk yoghurt og s&p. Ganske så frisk og god, men hadde jeg hatt muligheten ville jeg nok jekka den opp noen hakk med en neve frisk koriander. Next time altså.

20131118-121455.jpg

Dette hadde jeg i frittataen
1/2 vossakorv
4 egg
2 spiseskjeer cottage cheese
1 neve Jarlsberg
2 vårløk
S&P

Stek vossadoggen i biter i panna tiøden har fått farge.
Visp sammen alt og hell over pølsebitene. Rør en gang for å fordele alt jevnt i panna. Stek på halv varme ( ikke for varmt, men ikke for kaldt! … ) og gjerne med lokk for at den skal sette seg i midten.
Legg en tallerken over steikepanna og snu rundt! Perfekt lunsj!
Jeg spiste dette med ei mursteinsskive aka rugbrødskive.
Nyyyydelig!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s