Supersunne pannekaker med banan

20131130-170159.jpg

Los panqueques kan virkelig lages på tusen forskjellige måter. Fordelen med disse er sunnhetsgraden (lavkarbo for ever) og hvor fort det går. Tenk at det går an å lage så diggi pannekaker uten verken melk, sukker eller hvetemel. Hm. Det så nok ikke Ingrid Espelid for seg, nei.

Dagens pannekaker var et mellommåltid, men passer også perfekt til frokost, lunsj eller etter trening (møe næring å hente her peeps). Dropp stevia og jeg vil påstå at alle ingrediensene dine er (eller bør være?) i skapet ditt.

5 små pannekaker for en person
Du trenger:

– 1/2 banan
– 1 egg
– 1 ss havregryn
– 1 ss (tyrkisk) yoghurt
– En dæsj kanel
– 2 dråper stevia vanilje
– Ekte smør til steking

Bruk det du har – andre typer yoghurt naturell går sikkert helt fint. Mos bananen med gaffel og bland alt sammen.

Jeg serverte med masse ekte smør, en klatt creme frâice og litt revet kokos.

Så er det bare å hive innpå med god samvittighet!

20131130-170253.jpg

Reklamer

3 kommentarer om “Supersunne pannekaker med banan

  1. Veldig fin blogg! Og fint med nøyaktige oppskrifter. Prøvde meg nemlig på «slumpepannekakene» med søtpotet forrige helg og det ble mer som ei rå eggerøre enn pannekaker 😉 Det skal sies at jeg ikke er spesielt dreven på kjøkkenet i utgangspunktet.

      • Hehe, ja i alle fall for meg 😉 Ingen skjerping nødvendig, for oppskriftene deres er superbra 🙂 Veldig gøy med matinspo i hverdagen – etter hvert så slumper jeg forhåpentligvis som bare det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s