Rundstykker a la lavkarbo

Image

Varme, nystekte rundstykker er det aller beste med søndagsfrokoster. Disse kan du nyte med ekstra god samvete – de er nemlig paleo/lavkarbo! Jeg har prøvd mange lavkarbo brødoppskrifter, og de fleste blir eggete og ikke alltid så gode. Men dissa her bullarna fra denne bloggen var jo heilt rå! Ny favoritt. Blandingen smeller du sammen på 10 minutter – ingen heving her i gården – smekk inn i ovnen og BOM! rett på frokostbordet.

Ingredienser

3 dl mandelmel (helsekost eller billig på iHerb.com)
1/2 dl linfrø
1/2 dl solsikkekjerner
2 ss chiafrø (kan sløyfes)
2 egg
1/2 dl kokosmelk
1/2 ts malt kardemomme
Sesamfrø/chiafrø/frø du liker til pynt

+ Muffinsformer

Image


Slik gjør du: 

1. Bland linfrø og solsikkefrø i blender/food processor så det blir «mel».

2. Bland det tørre sammen.

3. Visp sammen 2 egg og kokosmelken med en gaffel. Bland sammen med det tørre.

4. Krydre med kardemomme/evt. det du liker.

5. Fordel i 6-7 muffinsformer. Dypp en skje i vann og flat ut muffinstoppene. Pønt med frø.

6. Stek på 225 grader i 15 minutter.

7. Spis. For eksempel med pesto og ost.
Happy Sunday! Mat er livet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s