Paleo bananbrød

Bananbrød

Nydelig au naturel bananbrød inspirert av Ane. Hvis du tror dette er et slags frikebrød – think again my friend. Dette er massively diggimon, ganske søtt og trenger ikke mer enn litt deilig salt smør på topp.

Jeg kjøpte en stappfull pose av «overmodne» (les: perfekte) bananer for 10 kr. Dats right – her kommer de brune bananene til sin rett!

Du trenger:
– 4 store/5 små supermodne bananer
– 4 store egg
– 140 g nøttesmør (jeg brukte rent peanøttsmør, du kan også bruke mandel eller annen type)
– 75 g kokosmel
– 1 ss kanel
– 1 ts bakepulver
– 4 dråper stevia vanilje
– 1 ts natron
– Ei klybe salt

Bland godt sammen det våte – egg, banan og nøttesmør. Tilsett så det tørre og kjør til en jevn og fin masse. Smør ei brødform og hell i.

Stek på 175 grader midt i ovnen i ca 45-60 minutter. Mitt stekte i 50 minutter, fra det 30. minutt la jeg bakepapir på topp så det ikke skulle bli så brent på toppen.

Saiko godt. Prøv det ud! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s