Minestronesuppe for mandager

Hæsjtagg minestronesuppe

Hæsjtagg minestronesuppe

Kjær minestronesuppe har mange ansikter (selv var jeg for opptatt med å stappe fjeset med mat til at jeg huska å ta bilde)! Den er varm, digg og trøstende på mørke regnværsdager (emo) som disse. Ei typisk mandagssuppe.

M I N E S T R O N E       4 P E R S O N E

Ingredienser: 

  • 1/2 pk bacon
  • 2-3 gulrøtter
  • 2-3 selleristenger
  • 1 potet
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 liter njudelig kjøttkraft/buljong
  • 1 pk brune bønner
  • 1 boks hakka tomat
  • 1 neve pasta
  • Persille
  • Salt n pepa (not the band)
  • Raspa ost (parmesan, jarlsberg, etc)

Det er så sjukt lett: 

  1. Hakk bacon, gulrøtter, selleri, potet og hvitløk og steik i panna på høy varme til baconen begynner å bli i fin form. Samtidig koker du opp buljongen.
  2. Nå kan det være du må flytte festen til ei større gryte. Tilsett bønner, kraft og tomat. Kok opp, og skru så ned varmen. På med lokk. Putre putre til grønnsakene blir litt mjuke.
  3. Tilsett pasta og fyr opp varmen til den er mjuk. Evt. kan du koke pasta on the side og legge det i tilslutt.
  4. Server med masse persille, raspa ost som smelter og kanskje en liten brødbit eller to.

Happy Monday!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s