Paleomuffins med gulrot og kokos

muffins
Snart har jeg spist opp alle 11 muffinsene som nettopp kom ut av ovnen, for det var: nudelig! Dette er ikke «salte» muffins a la brokkoli- og eggeblanding, og ikke la deg lure av det kjipe utseendet. For meg er de passe søte, om du ønsker kan du ta i enda litt mer honning eller sirup. Og de er så sykt sunne! Lavkarbo/paleo i lange baner.

Ingredienser

– 2 kopper mandelmel
– 1/2 kopp naturlige kokosflak (her kan du også sikkert bruke vanlig revet kokos)
– 1 ts bakepulver
– 1 klype kardemomme
– 1 klype muskat
– 1 klype kanel
– 1 stor klype salt
– 3 egg
– 1 ts raspet fersk ingefær
– 1 kopp raspet gulrot
– 1/3 kopp sirup eller honning (jeg bruker Walden Farms sirup, som er lavkarbo men ikke paleo. Honning er paleo, men ikke veldig lavkarbo…)
– 1/2 kopp kokosolje

Slik gjær du:
Bland det tørre i en stor bolle. Bland det våte sammen i en litt mindre bolle. Slå sammen vått i tørt, rør godt og fordel så i muffinsformer. Stek på 180 grader i 20-25 minutter. Easy breezy Lungolife!

Spis med god samvittighet til frokost, lunsj eller ved snacktime (all the time)!

Reklamer

En kommentar om “Paleomuffins med gulrot og kokos

  1. Tilbaketråkk: Ukemeny fra Lungoland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s