Havrelapper med hasselnøttsmør

20140128-201219.jpg

Kjesken på ganske så sunn kveldsmat eller frokost?
Lapper av havre er sunt, metter lenge og kan toppes med hva som helst! Og det er jo digg.
Jeg hadde banan og hasselnøttsmør på mine og det er absolutt megagodt.
For de som ikke har smakt hasselnøttsmør: hallo – du burte !

Letthetsgrad: Dødsenkelt
I handlevogna:

– 2 dl store havregryn
– et par spiseskjeer mel to your choice
– tre egg
– et par dråper stevia vanilje eller vanlig stevia eller sukrin eller honning
– en teskje bakepulver
– en klype salt
– spe på med melk til fin smud konsistens

Ha havregrynene i food processoren og kjør til det likner grovt mel. Tilsett resten av ingrediensene og kjør alt sammen til ei god røre. Spe med melk til du er fornøyd med røra.
La den stå å svelle i fem minutter, før du steiker i godt smør eller rapsolje.
Servér med det du liker!
Hotte forslag: yoghurt og bær, honning og rista kokosflak, is og jordbær…………

God appetitt guys!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s