Lavkarbopizza med tunfiskbunn

20140204-214559.jpg

Jepp. Idag skjedde det noe sykt. Jeg lagde den beste lavkarbo pizzabunnen ever. Av tunfisk??! Forstå det den som kan. Alt jeg vet er at det var megalett, rekordsunt, og lavkarbo-hateren (aka samboeren) syns det smakte godt.

Nok til 1 stk minipizza:
– 1 boks tunfisk i vann
– ca 3 ss havregryn
– 1 eggehvitte
– 2 ts olivenolje
– 1/2 ts bakepulver
– En god dose krydder (jeg brukte oregano, chili; salt, pepper, basilikum)
– Tomatsaus etter ønske
– Ost
– Toppings (jeg hadde no sausage in the house)

This you do:
Sil/skvis vannet av tunfisken. Bland den med eggehvitte, olivenolje og krydder i en foodprosessor. Tilsett havregryn og bakepulver, se litt an hvor mye havregryn du trenger. Konsistensen skal bli som en slags paste/fast puré.

Trykk ut (jeg brukte hendene) bunnen på en plate med bakepapir. Forstek bunnen i ca 15 min på 225 grader, slik at den blir sprø og gyllen.

Kjøl bunnen ned, og ta så på ønsker topping. Stek høyt i ovnen så osten smelter.

Spis og la deg sjokkere! Tunfiskbunn er det nye. 🙂

Reklamer

En kommentar om “Lavkarbopizza med tunfiskbunn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s