Søtpotetchips

søtpotet

Vegan party! Eller vanlig snacks om du vil. Dette er godt uansett! Jeg fikk en superskarp og rå mandolin (nei, ikke instrumentet) til bursdagen, som jo er perfekt til å kutte syltynne chipsskiver. Har du ikke mandolin kan du bruke kniv, bare pass på at skivene blir skikkelig supermodell-tynn (ellers blir de ikke sprø).

Oppskriften er enkel:

Kutt opp så mye søtpotet du ønsker. Knus to hvitløksfedd som legges i ca 0,5 dl rapsolje. Legg søtpotetskivene i oljen. Pass på at alle er dekket. Legg så ut på plate med bakepapir (ikke oppå hverandre). Stekes på 200 grader i ca 10 minutter – følg med så du ikke brenner lekkerbiskenene. Legg dem til tørk/kjøl etter steking på et bakepapir.

Spises med salt på, eller dippes i noe utsøkt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s