Oopsie Roll – lavkarbo altmuligbrød

oopsie

The Oopsie Roll er på alles lepper! (Og mine – nomnomnom.)
Hørt navnet? Brødet er kjent blant oss brød-dropouts for å kunne brukes til både søtt (tirsmisu, franske riddere, etc) og salt (hamburgerbrød, «wrap», pizzabunn, og så videre). Det har en veldig lite roll’ete form tross navnet, selv om du jo kan bruke den som en slags lefse om du vil. Et lyst (!) lavkarbobrød som ikke smaker egg («ædde mulig?»). Sykt. Jeg måtte teste ud.

Grunnoppskrift:
– 3 egg
– 1/4 ts bakepulver
– 100 g kremost naturell

Separer eggene. Visp eggehvitter og bakepulver til du kan holde bollen sånn stilig over hodet opp-ned. Bland kremost og eggeplommer sammen i en annen bolle med visp. Så vender du kremostmixen forsiktig inn i hvittene.

Lag klatter/topper på en plate med bakepapir (6-10 stk alt etter størrelsen du lager). Stek i 18-25 min på 200 grader. Mine ble litt for mye stekt…

Konklusjon:
Hell yez! Godt å spise lyst «brød» med pålegg på for første gang på lenge. Fryser disse badboyene og lager hamburgere til uka. Eller sandwicher! Skal også teste ut krydder i mixen, og kanskje en søt versjon. Test it out! 😀

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s