Sweet chili chicken

chilichcken

Sava å lett. Dette er en streit restegryte med kylling og kokosmelk som base – to ingredienser vi nesten alltid har i skapet. Server den med ris om du vil, eller gå for en sunnere variant og ha enda flere grønnsaker i.

T I L 2 P E R S O N E R
Du trenger:

  • 2 kyllingfileter
  • 1/2 boks kokosmelk
  • 2 ss sweet chili (se etter den uten sukker neste gang du handler)
  • 1 chili
  • 1-2 cm ingefær
  • Koriander
  • Salt og pepa
  • Grønnsaker; i mitt tilfelle hvite bønner og blomkål (sopp og brokkoli er sikkert diggi)

1. Strimler kyllingfiletene og legg i en form

2. Finhakk chili, ingefær og koriander. Hakk grønnsakene dine.

3. Tilsett alt i formen og bland godt.

4. Stek i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter. Mens du venter kan du smelle sammen litt ris.

PS! Dropper du chilien er nok dette en middag for de minste aswell!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s