Baconsurret kylling med pastinakkpuré og erter

kyllingEr det mulig å bli forelska i middag? Føler nemlig jeg ble det idag. Deilig mjuk puré, spenstige erter og salt fyll.. Maja is in a relationship with bacon. Uansett! Skikkelig god middag, enkelt er det også. Kjenner du senor Pastinakk? Han er heilt rå.

Til 2 personer

Du trenger:
– 2 kyllingfilet
– 4 strimler bacon
– Smøreost naturell
– Vårløk (kan sløyfes)
– Parmesan
– Pastinakk
– Melk/fløte
– Ekte smør
– Creme fraiche
– Selskapserter
– Salt og pepper

Du gjør:
1. Skru på ovnen på 200 grader.
2. Skrell, kutt og kok pastinakkene til de blir helt møre.
2. Imens blander du ca 3-4 ss smøreost, raspet parmesan, vårløk og krydrer med salt og pepper. Dette er fyllet til kyllingen.
3. Snitt kyllingene på langs – ikke helt over, slik at det blir et slags lokk som henger på. Fyll med blandingen din, og surr baconstrimler rundt så det sitter.
4. Stek kyllingen i panna slik at de får en stekeskorpe. Ha så i en ildfast form og inn i ovnen til de er ferdigstekt – ca 10-15 minutter.
5. Pastinakkene kjører du med stavmikser (mens de enda er varme) sammen med 3 ss deilig smør, 1 ss creme fraiche og en skvett melk.
6. Erter: kok, sil av og avslutt med en klatt smør og salt.

Skikkelig. Mega. Godt.

Håbå det smagå!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s