Pizza med blomkålbunn

20140406-141950.jpg

Endelig har jeg fått testa ut pizzabunn av blomkål, og det funker jo fett! Enda bedre dagen etter. Perfekt som niste- og restemat. Sunn som føken.

Den ble ikke super crispy, men jeg burde kanskje stekt den med bunnvarme og ikke varmluft…

Vil du prøve?
Du trenger:
B U N N
– ca 250 g blomkål (1 medium)
– 1 egg
– 100 g cottage cheese
– 2 ss mandelmel
– 2 ss parmesan
– 1 ts oregano
– salt og pepper

1. Kjør blomkålen i food processor til det blir superfint a la couscous.
2. Mos cottage cheese med gaffel.
3. Bland alt sammen i en bolle. Krydre så det svinger.
4. Fordel utover en plate med bakepapir – så det blir et ganske tynt lag.
5. Forhåndsstekt nederst i ovnen på 225 grader i ca 20 minutter.
6. Topp med det du ønsker – jeg hadde chorizo, aromasopp, hvitløksdressing og ruccola. Sava å digg.
7. La det avkjøle seg noe før servering.

Gudd løkk og bon appetitt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s