Fast food: indisk kyllinggryte med mango

20140427-215241.jpg

Av og til er det lov med indisk paste på glass. Dårlig tid og despo på no indisk mat = Pataks paste er tingen. Smell sammen litt ekstra godsaker oppi, og det blir super fastfood på twenty minutes!

Du trenger:
– Paste – jeg brukte korma
– 1 stor løk
– 1/2 boks kokosmelk
– 2 kyllingfileter
– 1/2 squash
– en neve brekkbønner
– 1/2 boks kikerter
– 1/2 – 1 mango
– fersk koriander
– evt. ris om du kjesker på det

Du gjør:
1. Hakk og stek løken i litt olje til den blir gyllen.
2. Ha i 1/2 glass paste (mengde kommer an på pasten) og fres sammen.
3. Kutt kylling i biter og ha i gryta. La kjøttet få farge.
4. Ha i kokosmelk og rør godt.
5. Kutt opp squash og bønner i to, og ha i kikerter.
6. Ta på lokk og la putre i ca ti minutter.
7. Server med masse frisk mango i biter og deilig koriander.

Bombay appetitt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s