Grønn smoothie: the Mean Green

20140627-080431-29071544.jpg

Lar du deg skremme av grønn gugge? Det er ikkje noko å være redd for. Å stappe grønnsaker i smoothien er det beste som har hendt!
a) Det smaker super diggi

b) Det gir deg energi

c) Det er en mega måte å få i seg grønnsakene sine på
Hemmeligheten til en god, grønn smudi er balansen mellom frukt og grønt. Blir denne balansen feil, kan du ende opp med en funky mix.
Er du nybegynner er 60/40 en fin ratio: 60% frukt – 40% grønt.

Denne versjonen er ganske grønn (men dejlig asså!). Bytter du ut avokado med mer banan, er den litt mindre skummel.

1 P E R S
Du trenger: 

  • 2 kopper spinat
  • 1,5 kopp mandelmelk/kokosmelk (eller eplejuice om du er litt redd)
  • 1/2 avokado (eller banan)
  • 1 hånd fersk mynte fra urtehagen (kortere reist blir det ikke, si!)
  • 1/2 frossen banan
  • 1/2 frossen mango (ca 1 kopp)
  • 4 dråper stevia eller en dæsj honning/agave
  • Saften fra 1/2 lime

Du gjør: 

  1. 1. Fres spinat, mynte, avokado og væske (hold litt igjen og se hvor mye du trenger) sammen så det blir en jevn blanding.
  2. Ha i den frosne frukten og kjør til en tjukk, men drikkbar konsistens. Tilpass med væske om den blir for tykk.  (Væske – lollete ord)
  3. Smak til med søtning.

 

Gudd løkk og heppy blending!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s