Tomatgryte med karbonadedeig

20140805-141620-51380808.jpg

Så snart sommerferien tok slutt kom regnværet. Fikk derfor akutt lyst på høstmat, og slik ble denne middagen til. Elsker alt som bader i tomatsaus.
Alle var glade og sa den smakte godt (kanskje de bare smisker?). Denne oppskriften kan du ha i baklomma til en mørk oktoberkveld. 🙂

20140805-141618-51378594.jpg


4 P O R S J O N E R

Du trenger: 

  • 1 pk karbonadedeig
  • 2 løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 pk hvite bønner
  • 3 pk hakka tomater
  • 1 rød paprika
  • litt fullkorn fusilli pasta
  • masse frisk basilikum
  • salt og pepper
  • parmesan og creme fraiche til servering
  • evt. brød og salat til servering

Du gjør: 

  1. Forstek karbonadedeigen i ei panne og kok pasta ved siden.
  2. I en stor gryte freser du løk og hvitløk i litt godt smør. Tilsett paprika i mindre biter, bønner, tomat og noe hakket basilikum. Krydre med litt salt og pepper.
  3. La gryta putre så lenge du har sjans. Det er nå smakene kommer frem.
  4. Avslutt med kjøttdeigen og pastaen i gryta. Ha i mer hakket basilikum
  5. Server med masse deilig parmesan på topp og en klatt creme fraiche.

Ps! Denne gryta passer perfekt til å fylles med det du måtte ha i skapet (f.eks kikerter, gulrot, linser, osv.)

Nomnom, hausten er (snart) her!

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s