Trykkoker: Pulled pork med pasta

IMG_5096
Det har skjedd igjen! Pulled pork. Dæ døtte så godt. Denne oppskriften er «restemat» dag 2, etter Pulled pork-burger dag 1 (oppskrift på pulled pork burger med coleslaw har jeg skrevet om før, den finner du her). Men spør du meg, ble denne like god som burgeren!

Trykkoker er det beste som har skjedd meg. Inspirert av Masterchef Australia (de trykkoker ALT pga tid), ønsket jeg meg det til jul, og livet har aldri blitt det samme igjen. Kort fortalt halverer du (minst) tilberedingstiden ved å koke under trykk og smakene kommer enda bedre frem. Trykkoking ass! ❤

 

4 P O R S J O N E R

Du trenger:

  • 1 kg svinenakke (eller annet passende pulled-kjøtt)
  • ca 1 liter eplejuice
  • 1 ss sukker
  • 1 ss salt
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ss spisskummen
  • Pasta of your choice
  • 1 boks hakka tomater
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 never hakka, frisk basilikum
  • 2 ss barbeque-saus
  • 1/2 ts spisskummin
  • revet parmesan
  • salt og pepper

 

Du gjør: 

  1. Krydre og tilbered kjøttet i en trykkoker: les her ELLER i ovnen som Elin gjør her.
  2. Kok pasta som anvist.
  3. Sausen lager du ved å la tomat, puré, urter, bbq-saus og en skvett vann putre så lenge du har tålmodighet til.
  4. Når kjøttet er klart, river du det fra hverandre med to gafler, og blander det sammen med saus og pasta. Krydre med salt og pepepr.
  5. Serveres med masse deilig revet parmesan og litt fersk basilikum.

SÅ ÆDDE BARE Å NYDE! 🙂

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s