Laksesalat med sukkererter og vårløk

Hei bloggen! I dag har vi laget middag med egetfisket villaks, som er intet mindre enn fantastisk. Og for å ikke drepe den fantastiske fisken, laget vi en fresh salat med mange gode smaker som lages i en fei og smaker njudelig. Og ja, du blir mett av denne salaten. Pøs på med fisk og hold litt igjen på pastaen. 

  

2 porsjoner 

Du trenger: 

  • 2 laksefileter 
  • 2 vårløk, finhakket 
  • 1 chili, finhakket 
  • 1/2 rødløk, finhakket
  • Sukkererter, kuttet i strimler
  • 1 gulrot, strimlet 
  • 1/2 pk feta
  • Pasta – vanlig eller feks bønnepasta
  • Salt og pepper 
  • Saften fra 1 lime

Du gjør:

  1. Kok opp vann og tilbered pasta som anvist. 
  2. Varm opp ei panne med litt god olje i. Krydre laksen godt med salt og pepper på hver side. Stek fisken med skinnsiden ned, ca 2-3 min på hver side. 
  3. Mens fisk og pasta putrer, finhakker du chili, løk og sukkererter. Strimle gulrot med en skreller. 
  4. Når alt er klart blander du godsakene i en stor bolle. Riv opp laksen i chunky biter og bland inn feta. 
  5. Smak til med salt, pepper og limesaft. 

Nam! 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s